Thursday, April 5, 2012

AMBRE VIE - House of Matriarch
Dupa o luuunga calatorie, in sfarsit a ajuns mostra parfumului Ambre Vie, trimisa de Christi Meshell, "nasul" de la House of Matriarch.

Si imi place! Chiar foarte mult!

Pentru ca nu-mi place sa citesc articole lungi (cum vad unul, imi amintesc imediat cat de scurta-i viata si cat mai am inca de invatat), al meu va fi scurt. Si nu voi vorbi foarte mult despre ingrediente. Pentru mine, dimensiunea psihologica a unui parfum este mai importanta: felul in care te face pe TINE sa te simti si ceea ce spune despre TINE.

In momentul in care l-am simtit, mi-am imaginat sali imense, intunecoase, impodobite cu draperii rosii, grele, din catifea ce absorb lumina misterioasa a candelabrelor enorme, aurii, stralucirea stinsa a nestematelor. Opulenta. Bizant.

Acest parfum nu este pentru o tanara ingenua, inocenta. Este pentru o femeie adevarata. O femeie cu incredere in ea. O femeie puternica. O femeie de caracter. O femeie cu personalitate. O Matriarch - este interesant ca acest termen nu poate fi gasit in dictionarul romanesc, gasim doar Patriarh... E cazul ca si romancele sa isi recastige puterea si independenta :) !

Ambre Vie e bogat, plin, cu o aroma rasinoasa dulce-amaruie. In notele de final devine un pic sarat, ca sexul :). Tine incredibil de mult pentru un parfum natural, dupa 8 ore inca il mai pot mirosi pe mana (si mai incredibil e ca s-a impregnat pe maneca bluzei pe care am purtat-o atunci si va pot spune ca am ramas uimita sa vad ca dupa o saptamana sau chiar mai mult inca miroase bine!)

Descrierea creatorului:
NOTE DE VARF: hiba wood (thujopsis), mimosa, davana
NOTE DE MIJLOC: tamaie, marigold, vintage broom
NOTE DE BAZA: lemn de santal, dragon's blood, ambreina, tutun.

Ambreina nu este un component sintetic, cum ati putea crede. Provine din distilarea asa-numitului labdanum, o substanta rasinoasa.
Labdanum este cunoscut sub toate aceste nume: Ambreine, Ciste, Cistus Creticus, Cistus incanus, Cistus ladanifer, Cistus ladaniferus, Cistus polymorphus, Cistus villosus, Cyste, Jara, Jara de Ládano, Rockrose.

Nu exista ambra gri (sau alt produs animal) in Ambre Vie. Este complet natural si vegan.

Iata un link unde il puteti comanda sau gasi alte informatii necesare: http://www.matriarch.biz/ambre_vie.html

Ii multumesc creatoarei Christi Meshell pentru posibilitatea pe care mi-a oferit-o de a o cunoaste prin intermediului parfumului sau!No comments:

Post a Comment